Hvad der ændrede vores liv fuldstændig

Vi var taget til New Zealand for at holde 3 måneders ferie. Med os havde vi et telefonnummer på en lille lap papir. At dette nummer førte til et helt nyt liv, var vi ikke klar over.

Vi ringede til nummeret fra en campingplads og kom i snak med en mand, der viste sig at være fisker. Han spurgte om vi ville med på fisketur dagen efter.

Mens vi sad i båden, fandt vi ud af, at han var mere end fisker. Han var også præst i den lokale kirke og spurgte os, om vi ville med i kirke dagen efter. Det var ellers ikke noget vi plejede, men sagde alligevel ja.

Foruden os var der 30-40 lokale Maorier. Nogle sad i foroverbøjet stilling og bad, andre læste for sig selv i Bibelen. Lidt efter kom musikerne op. Vi sang og priste Gud i næsten 1 time, hvorefter præsten kom ind.

Han prædikede uden notater i næsten 2 timer. Aldrig før havde vi oplevet Bibelen så levende. Han læste op fra et skriftsted i Det Gamle Testemente. Det var over 3000 år gammelt og handlede egentlig bare om en kvinde der mistede sin mand og derefter sine 2 sønner, men bag om scenen kunne man se det som en profeti til hvad der siden ville ske, første og anden verdenskrig og jødernes fremtid.

Vi begyndte at forstå, at det ikke var tilfældigt, at vi var havnet her. Havde vi taget til New Zealand bare 1 år før, havde vi ikke kendt den person, som havde givet os nummeret på præsten, og så var vi ikke havnet her. Men der er en mening med alt.

Præsten kunne se, at vi havde lyst til blive og tilbød os et hus langt ude i bushen. En anden lånte os en mobiltelefon og en tredje sin bil.

Dåb
Dåb helt under vand i Jesus Kristus navn, ApG 2:38

Efter 1½ måned, var vi kommet til vores livs vigtigste valg. Skulle vi fortsætte livet som før eller vælge denne nye og levende vej, som vi endnu ikke kendte. En sidste prædiken talte klart til os begge, hvorefter vi gik med præsten ud i en nærliggende flod, for at blive døbt i Jesus Kristus navn.

Det første skridt var taget. Hvad der nu ventede, viste vi ikke, men det fandt vi senere ud af.

Og så skete det, det der med gulvet…

Vi var kommet hjem til vores lille ø Bornholm og skulle til at høste honning.

Vi høstede og høstede som aldrig før. Der stod tønder med honning overalt og netop som vi bar den sidste tønde ind….  Krassh. Gulvet braste sammen!

Også urtehaven gav i overflod. Så meget, at vi måtte dele ud af grøntsager til både højre og venstre.

Var det Guds måde at fortælle os, at vi havde taget det rigtige valg? Der står jo skrevet i Romerbrevet 8:28, ”Alt virker sammen til gode for dem, der elsker Gud”. Ja selv min kones depression forsvandt.

 

Tak fordi du gav dig tid til at læse vores vidnesbyrd. Har du lyst til at vide mere om denne nye og levende vej, som også kan blive din vej, er du mere end velkommen til at kontakte os på Tlf. 23 23 01 30 eller via kontakformularen. Vi er en lille husmenighed, som mødes 1-2 gange om ugen for fællesskab omkring Bibelen. Vi hjælper hinanden med at forstå det vi læser for at gøre Ordet levende set i forhold til vores liv i dag.

Er du på Bornholm er du mere end velkommen til at deltage i vores bibel fællesskaber eller bare komme indenom for at høre nærmere. Er du længere væk, er der også mulighed for at være med over Zoom.

Kontakt Steen på tlf. 23 23 01 30 eller læs mere nedenfor, om hvorfor Jesus Kristus  er så vigtigt i vores liv i en tid som denne.

Gud velsigne dig