Honning fra “Honninghuset” er af særlig høj kvalitet. Vi har siden 1989 produceret honning fra ca. 30 bistader med fokus på kvalitet, smag og helse.

Vilde kirsebær, ahorn, slåen, lind, skovhindbær, brombær, mælkebøtte, hvidkløver, pil m.m. er nogle af trækkilderne fra noget af Bornholms smukkeste natur ved Østerlars. Et område domineret af fredskov, eng og overdrev.

Efter gamle traditioner bliver honningen håndrørt uden opvarmning for at bevare enzymer, smag, duft og en perfekt cremet konsistens.

Honningen sælges via vores vejbod og fra gårdsalg. Se linket “Salgssteder“.

 

Flydende honning 

Særlig lækker på yoghurt, i salatdressing og på  pandekager med syrlig cremefraiche. 

En urørt honning direkte fra bistade, intet andet. Smag, farve, og konsistens er noget helt særlig mens den er frisk og flydende. Efter ca. 3 uger begynder den at krystalliserer og smag, farve og konsistens ændret fuldstændig. Så nyd den mens den er klar og flydende.

En honning der kun kan fås direkte fra biavleren i juni, juli og august.

Nyslynget flydende
Indghold: 250 gr.

Blomsterhonning 

En særlig fin og cremet sensommer honning hentet fra eng og skov i et fredet naturområde. Bierne har især hentet denne honning fra pil, slåen, vilde skovkirsebær skovhindbær, vilde brombær, ahorn, hæg og hvidkløver. En mild og eftertragtet allround honning. 

Blomster honning
Indghold: 250 gr.

Honning med pollen 

En rigtig “fuldkorns honning” hvor det værdifulde pollen bierne samler også er med i form af pollen granulat. Pollen granulat dækker fuldt ud alt hvad bierne har brug for af mineraler, vitaminer, aminosyre m.m. Honning tilsat biernes eget pollen giver honningen en  mere koncentreret og kraftigere blomstersmag. Så lækker, at man får lyst til at spise de ren. 

En honning der kun fås hos Honninghuset.

Pollen honning
Indghold: 250 gr.