Jesus Kristus er den samme i går og i dag og for evig tid, Hebr. 13:8. 

Jesus Kristus er ikke en historisk Gud, men den samme i dag, som Han var for 2000 år siden, og altid vil være. Når du læser Bibelen, så prøv at føre det frem til i dag. Så vil du opleve, at Bibelen blive en helt ny og levende Bog. Bibelen er da ikke længere en gammel historiebog, men en profeti til hvad der sker lige nu og vil ske. En mystisk bog der er mere sandfærdig end nogen andre medier.

Bibelen er nyttig til undervisning, til bevis, til vejledning og til opdragelse i retfærdighed, 2. Tim 3:16. Den indeholder 66 bøger. I hver eneste vers i disse bøger, skulle du gerne kunne se Kristus imellem linjerne. Ellers er du gået glip af noget.

Bibelen handler også om dig og om hvordan du kan opnå at blive ét med Ham. For som mand og kone er ét er Kristus og kirken det også. Flere af historierne i Det Gamle Testemente handler om ægteskab og det er ikke uden grund. Pas på ikke at læse det som en historie, men før det frem til i dag og se dig selv som Bruden og Kristus som Brudgommen. Du må læse langsomt og omhyggeligt og spørge dig selv undervejrs “Hvad er det Gud prøver at fortælle mig her”. Er der noget du ikke forstår, så mediter over det og bed Gud om åbenbaring, for som Han siger i Matt 7:7 “Bed, så skal der gives Jer; søg, så skal I finde”.