Jesus Kristus er den samme i går og i dag og for evig tid, Hebr. 13:8. 

Jesus er ikke en historisk Gud, men den samme i dag, som Han var dengang, og altid vil være. Når du læser Bibelen, så prøv at føre det frem til i dag. Så vil du opleve, at Bibelen blive en helt ny og levende Bog. Bibelen er da ikke længere en gammel historiebog, men en profeti til hvad der er er sker nu og vil ske. En bog der er mere sandfærdig end mange medier.

Bibelen er nyttig til undervisning, til bevis, til vejledning og til opdragelse i retfærdighed, 2. Tim 3:16. Den indeholder 66 bøger. I alle disse bøger finder du Kristus.  Hvis du ikke har set Kristus i hvert eneste vers, må du læse det igen. Ellers er du gået glip af noget.

Bibelen handler også om dig og om hvordan du kan opnå at blive ét med Ham. Som mand og kone er ét er Hans plan også, at du må blive ét med Ham. Flere af historierne i Det Gamle Testemente handler om ægteskab og det er ikke uden grund. Igen skal du ikke læse det som historie, men se dig selv som Bruden og Kristus som Brudgommen og føre historien frem til i dag. Du må læse langsomt og omhyggeligt og spørge dig selv undervejrs “Hvad er det Gud prøver at fortælle mig her”.

 

Fortsætter…..senere.