Navnet

Dåben er uden tvivl meget vigtig, men spiller det nogen rolle hvordan vi blir døbt? Findes der en korrekt dåb, eller vil hvad som helst fungere? Hvis du tror Bibelen er svaret JA: Der findes en korrekt dåb.

De fleste menigheder døber i Faderen, Sønnen og Helligeåndens navn, men er dette korrekt i følge Bibelen?

Læs mere (norsk tekst)

Livet efter døden

Der kommer en dag hvor vi hver især, om vi er kristne eller ej, vil opdage hvad som faktisk findes bag tidens forhæng. Bibelen lover Evigt Liv til nogen, og til andre, lover den fordømmelse. Gennem historien har hvert menneske uden tvivl spurgt sig selv: “Hvad vil ske med mig når jeg dør?”

Læs mere (norsk tekst)

Det overnaturlige

Tusindvis af mirakuløse hendelser er nedskrevet i Bibelen. Dersom Gud giver sit vidnesbyrd med tegn og under, hvor er da Hans mirakler i dag? Kan Han helbrede kræft sådan som Han helbredte spedalskhed i Bibelen? Hva med AIDS eller malaria? Kan Han stadig gøre mirakel? Ja, Gud gør stadig mirakler og disse tegn følger dem som tror.

Læs mere (norsk tekst)

Den første synd

I Edens have“narrede” slangen Eva til at spise af frugten. Hun spiste den og så gav hun den til sin ægtemand, noget som fik dem til at indse at de var nøgne. Hvilken type slange er det som kan snakke, og hvad har en frugt med det at være nøgen at gøre?

Læs mere (norsk tekst)

Dommen

Det er tusindvis af forskellige trossamfund i verden i dag. Hver eneste religion fordømmer de andre, men alligevel lover de alle frelse gennem deres egen trossamfund. Hvordan ved vi hvem vi skal vælge?

Læs mere (på norsk)

Før Herrens store og frygtelige dag

Den sidste bog i det Gamle testamente forudsiger verdens ødelæggelse. Men før enden, er det forudsagt, at profeten Elias skal vende tilbage og introducere Messias. Nogen siger at Johannes døberen opfyldte denne profeti og introducerede Messias første komme. Vil Elias komme igen for at introducere Messias andet komme eller er han her allerede?  

Læs mere (norsk tekst)

Budbringeren i vores tid

I Bibelen har Gud altid bragt sit budskab til menneskene på jorden gennem en profet for den aktuelle tidsalder. Men hvad med i dag? Åbenbarer Gud stadig sit Ord til profeterne? Vil Gud også sende en profet til os idag? Svaret er helt klart, “Ja.”

Læs mere (norsk tekst)