Honning kan bruges til meget mere end på brød.
Se nogle af vores favoritter nedenfor.
Flydende honning på yoghurt
Prøv nyslynget og flydende honning på yoghurt. Syrlig yoghurt og et tykt lag honning i et flot mønster -intet andet.
Salatdressing
Flydende honning røres op i 2-3 gange så meget olie sammen med en sennep, presset hvidløg, lidt eddike og krydderier (f.eks. basilikum, timian eller oregano).
Pandekager med flydende honning
Tænk surt sødt, så ikke bare honning på pandekagen, men også cremefraiche.
På ost
Flydende eller fast honning er også god på en skimmelost for at tage lidt af den skarpe skimmelsmag eller oven på en helt almindelig ost i stedet for syltetøj. På gedeost er den særlig lækker.
Prøv også som en afsluttende lækkerbisken en skive gedeost rullet sammen som en pandekage med fast honning i midten.
På jordbær
Er det jordbærsæson er der ikke noget bedre end nyslynget honning på jordbær i stedet for sukker.
Mixet med jordnøddesmør
Prøv også honning sammen med jordnøddesmør. Denne kombination gør både honningen og jordnøddesmøret til en ren lækkerbisken. Vores honning med pollen er særlig velegnet hertil. Vi tørrister gerne lidt hakkede nødder, frø og kokosmel på panden, som derefter mixes med jordnøddesmør og honning. Cirka lige dele jordnøddesmør honning og nødder/frø + vand til passende konsistens.
Flere opskrifter:
Se flere opskrifter her: “Opskrifter med honning“