Hals- og tandkødsbetændelse
 
Jeg skal nok få gavn af propolisen, det har jeg med mellemrum brugt siden Aagaard påviste, at det var fantastisk mod halsbetændelse og jeg har brugt det med stor gavn mod tandkødsbetændelse ved blot at have et stykke i munden om natten

Mange hilsner
Hans
Den Bedste kvalitet 

Jeg har købt propolis hos honninghuset og kan kun anbefale det. Det er den bedste kvalitet som jeg har prøvet.

Sebastian 

Et vidundermiddel

Har ofte ondt i halsen, men så snart jeg mærker noget under opsejling, tager jeg Propolis, og smerten går væk. Ganske enkelt vidundermiddel for mig!

Veronica

Ondt i halsen

Jeg er virkelig glad for, at jeg får mulighed for at købe jeres propolis, da jeg pga. en masse allergi ofte har ondt i halsen. Og ren propolis har indtil nu været det eneste, der har virket lindrende på smerten.

Venlig hilsen

Bodil 

Universalmiddel mod infektion

Jeg har brugt propolis som universalmiddel mod infektioner i mange år. Granuleret propolis er det eneste der fungerer i forhold til tandproblemer. Når man tygger det klæber det af sig selv til problemerne.
Overdreven brug er ikke godt for tarmfloraen.Med venlig hilsen

Anders

Hjerteflimmer

Vi har købt propolis hos Jer et par gange. Jeg bruger det til mit hjerte,da jeg ind imellem får flimmer som regel lige når jeg vågner. Når jeg får Jeres biers propolis bedres min hjerterytme væsentligt.

Med kærlig hilsen
Daisy og Piamaia..

Halsbetændelse / lungebetændelse

Jeg har haft en ganske forfærdelig halsbetændelse / lungebetændelse. Har været hæs i over 14 dage og på penicillin. Men jeres fine honning med propolis har gjort underværker.

Kræft

I de sidste 3 år har jeg lavet et udtræk af propolis i snaps ved ar lade det trække nogle uger. Jeg drikker 1 snapseglas af udtrækket hvor morgen og tror på, at det er effekten af propolis der holder mit krafttal nede. Samtidig har min halsbetændelse, som jeg ofte have før, ikke vist sig siden.

Med venlig hilsen
Hans

Bland det med tyggegummi

Et råd til andre, bland renset propolis med godt brugt tyggegummi.

Mvh. Kenn 

Kommentar fra Honninghuset: Gælder kun “Renset Propolis”. Rå propolis er som tyggegumme med det samme, mens den renset godt kan tage lidt tid at tygge sammen og derfor med fordel kan blandes med tyggegummi.

Din erfaring

Sæt stjerner ud for “Anmeldelser” ved produktet og skriv hvad propolis har gjort for dit helbred.
Du kan også sende os din mening via formularen nedenfor. Sættes anonymt her på siden.